Test Generic Sumar de Urina 11 parametri

Testul Generic Sumar de Urina produs de Screen Italia este destinat detectarii rapide a analiților multipli din urina umană. Este desinat doar utilizării profesionale, pentru diagnosticare in vitro.

Poza Generic Urine

Strip-urile Reactive pentru Sumar de Urină sunt strip-uri rigide de plastic, pe care sunt plasate variate zone separate de reactivi. Testul este creat pentru detectarea calitativă și semi-cantitativă a unuia sau mai multora dintre următorii analiți din urină: Acid ascorbic, Creatinină, Microalbumină, Glucoză, Bilirubină, Cetone, Acid acetoacetic, Gravitate specifica, Sânge, pH, Proteină, Urobilinogen, Nitriți și Leucocite, și Calciu. Strip-urile Reactive pentru Sumar de Urină sunt destinate folosinței unice în cadrul unităților medicale profesionale, de tipul rapid (punct de îngrijiri medicale) și laboratoare centralizate.

Urina este supusă mai multor schimbări pe durata stărilor patologice sau a disfuncțiilor organismului, înainte ca alcătuirea sângelui să fie modificată la un grad semnificativ. Sumarul de urină reprezintă o procedură utilă ca indicator al sănătății sau bolii, fiind o a prte a screening-ului de rutina al stării de sănătate.

Strip-urile Reactive pentru Sumar de Urină pot fi utilizate pentru evaluarea generală a stării de sănătate și ajută la diagnosticarea și monitorizarea afecțiunilor metabolice sau sistemice care afectează funcțiile renale, a tulburărilor sau afecțiunilor endocrine sau a tulburărilor tractului urinar.

Caracteristicile de performanță ale Strip-urilor Reactive pentru Sumar de Urină (Urină) au fost determinate în cadrul testelor de laborator și clinice. Parametri de importanță pentru utilizatori sunt sensibilitatea, specificitatea, acuratețea și precizia. În general, acest test a fost dezvoltat pentru a fi specific parametrilor care trebuie măsurați, cu excepția interferențelor listate. Vă rugăm să consultați secțiunea Limitări din prezentele instrucțiuni incluse în pachet.
Interpretarea rezultatelor vizuale depinde de mai mulți factori: variabilitatea percepției culorii, prezența sau absența factorilor inhibitori și condițiile de iluminare atunci când strip-urile sunt interpretate. Fiecare bloc de culoare de pe diagramă corespunde unei game de concentrații a analiților.

Posted in: