Covoraşe antibacteriene impregnate, pentru decontaminare

Sigla Genimpex noua

Covoraşele decontaminante multistrat, impregnate cu substante antibacteriene, SALUBER sunt utilizate in toate mediile care necesita absenta totala a agentilor contaminanti si pastrarea unui nivel foarte ridicat de igiena.

Datorită substanţei antibacteriene impregnate pe suprafata adeziva, covorasele antibacteriene reţin murdăria şi bacteriile de pe incaltaminte şi reprezintă un obstacol împotriva dezvoltării şi răspândirii microorganismelor.

Fiecare cutie conţine 5 covoraşe antibacteriene care pot fi scoase individual. Fiecare covoraş decontaminant este format din 30 straturi adezive, numerotate, din polietilenă. Poate fi folosit cu uşurinţă şi depozitat în poziţie verticală. Produsul poarta Marca CE.

Poza Covorase noua noua nouaCovoraşele antibacteriene SALUBER au o grosime mai mică de 2 mm şi dispun de un grad mare de protecţie.

Straturile uzate pot fi îndepărtate uşor datorită marginii neadezive. Stratul adeziv de dedesubt asigură fixarea precisă direct pe sol sau pe SALU-PLATE, cadrul special antiderapant.

 

Domenii de utilizare: SANITAR SI ALIMENTAR

Conform Directivelor 852/2004/CE, 853/2004/CE ale Uniunii Europene, normele de igiena in unitatile de productie sau comercializare a alimentelor trebuie respectate prin aplicarea unor proceduri si utilizarea unor substante dezinfectante pentru prevenirea raspandirii microorganismelor. Covorasele Adezive Antibacteriene pentru Decontaminare reprezinta solutia perfecta pentru intrunirea standardelor europene referitoare la barierele de protectie in zonele de trecere catre spatiile de manipulare a alimentelor.

Culori: ALBASTRU, VERDE, ALB

Dimensiuni*: 45 x 120 cm; 45 x 95 cm; 60 x 120 cm; 60 x 95 cm; 90 x 120 cm; 90 x 95 cm

*Alte dimensiuni şi culori sunt disponibile la cerere. Este posibila personalizarea lor.