Campuri chirurgicale

Poza sigla

 

 

 

Campurile chirurgicale sunt sterilizate cu etilenoxid si sunt proiectate sa acopere pacientul, instrumentele si aparatele in timpul inerventiilor chirurgicale.

Tipuri:

Din 2 straturi

Campurile realizate din 2 straturi au stratul superior realizat din material cu capacitate ridicata de absorbtie, iar cel inferior realizat din polietilena impermeabila care reduce riscul infectiilor in timpul procedurilor chirurgicale.

Caracteristici:

- Absorbabilitate

- Impermeabilitate

- Rezistenta la stersaturi si tensiuni mecanice

Poza campuri

 

 

 

 

 

 

 

 

Din 3 straturi

Campurile cu 3 straturi sunt realizate din materiale care absorb lichidele formate si functioneaza ca o bariera impotriva lichidelor si microorganismelor in acelasi timp. Campurile sunt moi si confortabile pentru piele. Partea superioara este realizata din material superabsorbant, partea de ma mijloc din folie de polietilena (previne in acest mod contaminarea campului chirurgical cu germeni patogeni de pe pielea pacientului), iar stratul inferior absorbant retine secretiile lichide si micrporganismele continute de ele.

 Caracteristici:

- Absorbant

- Impermeabil

- Rezistent la stersaturi si tensiuni mecanice

- Compact si moale

- Pliabil

Aplicatii: Simple, Adezive, cu Fenestrare (Orificiu), in forma de “U”, Epidurale, Laparotomie, Laparoscopie, Extremitati, Artroscopie, Angiografie, Cardiovascular, Sold, TUR, Ofralmologoe, Umar, Fertilizare in Vitro, Cezariana, Craniotomie, Acoperire Masa, Mayo, Deschidere “T”